Langkau ke kandungan utama

SENTAP

ermmmm . serius aku terasa dgn ampa semua . dh balik cuti xcall or msj aku . pas2 plan kuar jenjalan snyap2 . pas2 klu aku xjoin nak sentap n kata kt aku . xpa weyh aku sedaq aku sapa dkt mata ampa . time perlu ja jmpa aku . time xperlu . lupa terus .biar la aku dngan caraaa aku . ampa buat la haluan ampa sendiri , aku pon xnak gngu ampa stdy . aku doakan ampa semua berjaya . aku kat sini hnya mampu melihat dari jauh kebahgiam korng . aku mintak halal dunia n akhirat klu aku terlanjur bergurau . okey . simpanlah kenangan kita bersama dahulu . GROUP ANNOYING in my memory . :). strt dari form 1 sampai from 5 . gelak tawa bersama . susah senang bersama . aku happy dgn ampa . enjoy u life geng . :) . sekian .

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Assalamualaikum semua , wahhh berabuk kita punya blog ni , lamakan xusik blog ni , harap2 masih bedara blog ni , hhahaha , okey start pada hari ni saya akan update blog ni penuh dengan akitiviti saya , jangan bosam pulak ye !!! ayat jiwang ? ok nanti kita selit kan sikit sikit ja ,
jiwnag tu masih kekal dalam jiwa , hahah okey lah nanti aku update lagi ye


11.51am - Ahad 8/10/2017

new update !

tudiaaaaa ! pejalanan yg xdirencana , WAHHH ! sastera plak ..tiba2 semalam aku dapat msj dr kwn aku nk mantion nama ke x?????? ermmmmm , okey nama dia amirul hakim ..HAHAH . dia tnya aku ada mana , msa 2 aku baru ja nk kuar ngn mmbr aku . ermmm , pas2 dia nk ajaq kuaq , aku kata nnty aku blik aku msj! so . aku da blik aku msj dia , dia kata dia mai kol 5.30 , agak kelamaan aku mnunggu ! apa lg layan muzik2 dlulu daa. perhhhh dengar salma nyanyi nek bulu ketiak aku ,,hahaah ,, lpas salma FT (faizal tahir) pnya syok2 aku layan lgu 2 . myrul smpai ! adoii kcau kot ! best doh lg karma by FT . nak2 plak ada sora SITI ! LALALALALa. dengan muka yg bengang+ marah tp menampil kan senyuman . aku pun keluar lah ,, tiba2 dia ajak kuaq "date" dia nk blnja makan .. adoiii bab mkn mmg aku xtolak !HAHAH...plan 1 nk g mkn kt cs ,tiba2 xjd ,kami g mkn kt hotmas ,than smpai jaa hotmas myrul ajk mkn kt secret resepi ..haaha gilaa ! ..hotmas cukup *lpas ja mkn kmi smbng n jam mnunjuk kn tepat pk…

kini aku

Matahari tidak akan selalu bersinar , hujan tidak selalu turun , bahagia tidak selalu dihadapan , kecewa tidak selalu dibelakang  , putih tidak semestinya suci , hitam tidak semestinya jahat , tangisan bukan selalu untuk berduka , senyuman bukan selalu untuk bahagia . Lihatlah awan cerah itu hanya sementara , janganlah kamu terus mendongak kelangit , pandang kebawah lalu sujudlah kepadaNya . mengejar bahagia bukannya mudah , dek kebahagia itu hadir pasti kecewa diselangi . Kejujuran dan kesetian pasti ada dalam hubungan . Cinta kasih sayang senyum tangis pahit manis suka duka . Lumrah hidup semesta