Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai, 2011
ni kembar aku .. ermmm aku rasa mcm xsama jaa ! but ramai yg kata serupa ! nama dia shafuan ..ermm mu ka dia manis lg .. dia budak lowerr !aku xtau la tag mne sama !! cuba cri n bgtau aku (selain , jntina,aku pngawas n dia x ,

new update !

tudiaaaaa ! pejalanan yg xdirencana , WAHHH ! sastera plak ..tiba2 semalam aku dapat msj dr kwn aku nk mantion nama ke x?????? ermmmmm , okey nama dia amirul hakim ..HAHAH . dia tnya aku ada mana , msa 2 aku baru ja nk kuar ngn mmbr aku . ermmm , pas2 dia nk ajaq kuaq , aku kata nnty aku blik aku msj! so . aku da blik aku msj dia , dia kata dia mai kol 5.30 , agak kelamaan aku mnunggu ! apa lg layan muzik2 dlulu daa. perhhhh dengar salma nyanyi nek bulu ketiak aku ,,hahaah ,, lpas salma FT (faizal tahir) pnya syok2 aku layan lgu 2 . myrul smpai ! adoii kcau kot ! best doh lg karma by FT . nak2 plak ada sora SITI ! LALALALALa. dengan muka yg bengang+ marah tp menampil kan senyuman . aku pun keluar lah ,, tiba2 dia ajak kuaq "date" dia nk blnja makan .. adoiii bab mkn mmg aku xtolak !HAHAH...plan 1 nk g mkn kt cs ,tiba2 xjd ,kami g mkn kt hotmas ,than smpai jaa hotmas myrul ajk mkn kt secret resepi ..haaha gilaa ! ..hotmas cukup *lpas ja mkn kmi smbng n jam mnunjuk kn tepat pk…

...

lupa... dia penah bg lagu ni kt aku !

ermmmm !

arini aku dapatt dau die da blog fb aku ! ermmmmm .. xtau nak ckp apa lg .. !!  perasaan aku bercampur aduk !! sedih sngt2 !  biarlah mungkin cara ni bole buat die tenang !!  jd kn persahabatan kita selama ini satu kenangan yg terindah !  air mata aku menitis ! apa lg yg harus aku lakukan !!  ermmm cuma berdiam diri sahaja !!  bye assalamualaikum ! salam sayang dri sahabatmu !
: (

resah ~

arini aku rasa bagai dilanda ombak! aku xtau nk buat apa . nk kta x rindu..rindu gila tahap dewa..klu kata rindu bole gila (merepek)..ishhhh..da setahun lebih aku tinggal kn kek..gila lahhh..aku kerap jugak p sana . hari last aku p minggu lepas 2/7/2011.ishh aku da cuba tok lupakan kem 2.. tp ingatan aku tetap trngat kenangan dulu..ishhhh...mmbr aku suma tnya ..npe aku indu kem PLKN sngt...sku jwb tengan lancar n tepat..PLKN adalah 1 tempat yg kita bole tau erti sebuah kehidupan,mengenali rakan yg betol2 diangap sebagai kwn..die trgamam d trtarik..n aku ckp.."oii..ang xbole msok da sbb ang da lebih umur"..hahahha..itu bkn tp ini semua bkn tujuan aku update blog pagi nih(1.23 am) sebenarnya aku xboleh tdo.aku rasa penyaki insomia aku mkin trok laa..daa 2 bulan jd mcm ni..ishhhh..aku da cuba tdo awl..tuptup da kol 4 pagi..pas2 bru bole tdo..kol 6 nk bngong plk nk p skolah...ishh22..da la ketua pengawas..p skolah dgn muka blurrrrr(tiap2 taun blurr).n itu bkn tujuan aku sebenarn…