Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2011

?????

hahaha !
ni awek aku bg kt aku .
comei x. die bg mse first time kmi jmpe
lps die abis blajr ari 2 ,
weyh JANGAN JELES tau !

mandi hujan !!!!

PERHHHH ! sejak2 aku msok upper6 ni kan. ni first time aku mandi ujan . ala2 sonata gitu !
sejuk doh td ! xpe nk p semayang jumaat pnye psl aku REDAH JE hujan 2 . !smpai2 msjid basah but not kuyup ! HAHA !!!. tp time balik 2 best lepas2 je baca doa apa lg pederaihh aku balik ! akai nk min ujan ja ! .HAHAHA sampai je umah muka mcm kna tangkap basah ! HAHA .

kepala budak

woii ! yang ko kalut dengan blog aku npe !! .
aku wt blog ni sendiri x suruh pon ko tolong buat ! yang nk bising2 pe hal !
ko jge hal ko aku jage hal aku sudah la . xyah nk kecoh2 . wt semak je !
WTF !anak harunbetol ! klu xpuas ati ckp depan2 la . xyah kutuk2 kt wall aku !
FUCKER !

XTENTU ARAH

Awak saya nk bg tau awk ni ! saya tak sayang awak . sayaSAYANG awak sangt2 .saya xbole lupe kn awk .
klu awk baca coretan ini . saya nk minx maaf klu saya da lama x contc awk . saya xtopup lg . HUHUHU . n saja ja xmo topup . sbb saya penyengan n awk tau sebab ape kan . klu sy nk tdi msty sy tringt kt awk .

I  LOVE U !

mood : mengantuk

perhhhhh !! aku bru bngon tdo . mngantuk gila .
aku sndiri xcaye aku bley tdo selama itu ! .HAHA
maklom la cuti kn .pham2 ja la . aku bngon ja tdo trus update blog .
ada style la !
aku dilantik menjadi KETUA PENGAWAS . .
dalam ati aku becampaur aduk masa 2 .
dapatkah aku memimpin semua pengawas2 dbawah aku .
tp aku disokong habis2san oleh cikgu2 disiplin .
BANGGA GILA !
sama x gmbq aku ,
ada orng kata muka aku sama dgn dia ,
malu plak aku rasa . HAHA

keluarga ku !

keluarga ku .
                                                tapi xcukup la kakak aku yg nmbr 2 xda .
                                                                 time ni die ade kt KL .
                                           xpa nnty aku tngkp gmbaq semua fmily aku . okeyz !

KERJA GILERZ

sweet nya !

mood : boring laa .

11:48 am .. :

npe ari ni boring sangat .
tp dalam ati still sedih + bengang + ??
perlu ka dia buat mcm 2 . sial . fucker u man ! xpernah mngaku kwn aku .
SORRY 2 SAY !

kenangan aku

bila la aku nk jmpa mmbr2 aku ni ?
rindu doh !