Langkau ke kandungan utama

becerita tentang HATI !

PAGI tadi aku dtg skolah mcm biasa jaa!!! tiba2 cikgu nizam panggil aku sruh aku handel perhimpunan . . ermmmmm dgn muka mngantuk pergi aku ke tapak perhimpunan . . ondwe nk g aku jmpa adk form 5 ni nama dia farihin die jnji nk bg coklat kt aku . . sronok aku dpt coklat !! (hantu coklat) . . lpas abis ja perhimpunan . . aku tros p interview pngawas lower 6 . . aku tnya pnolong aku waktu sastera bila . . die kata lepas rehat . .aku dengan semangat nk msok kelas ENCIK WAN SUKERI . . time rehat mmbr aku pnggil kata ckgu wan marah aku sbb xmsok kls dia.. :( ,. . mood seday . . bkn xmo msok aku bz sngt lg pon aku ingt klas die lpas rehat . . da la aku lemah subjek 2. . so sad. . dgn pntasnya aku pergi kt bilik cikgu wan n bgtau bnda yg sbnar . .smangat die x marah !!! dengan letih2 aku msok klas dgn muka mngntuk blajr sperti biasa . . interview 2 ditunda esk. . cikgu2 sy xmsok kelas esk . . tp sy usaha untuk msok klas  kalian,!!! :)

Ulasan

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Assalamualaikum semua , wahhh berabuk kita punya blog ni , lamakan xusik blog ni , harap2 masih bedara blog ni , hhahaha , okey start pada hari ni saya akan update blog ni penuh dengan akitiviti saya , jangan bosam pulak ye !!! ayat jiwang ? ok nanti kita selit kan sikit sikit ja ,
jiwnag tu masih kekal dalam jiwa , hahah okey lah nanti aku update lagi ye


11.51am - Ahad 8/10/2017

new update !

tudiaaaaa ! pejalanan yg xdirencana , WAHHH ! sastera plak ..tiba2 semalam aku dapat msj dr kwn aku nk mantion nama ke x?????? ermmmmm , okey nama dia amirul hakim ..HAHAH . dia tnya aku ada mana , msa 2 aku baru ja nk kuar ngn mmbr aku . ermmm , pas2 dia nk ajaq kuaq , aku kata nnty aku blik aku msj! so . aku da blik aku msj dia , dia kata dia mai kol 5.30 , agak kelamaan aku mnunggu ! apa lg layan muzik2 dlulu daa. perhhhh dengar salma nyanyi nek bulu ketiak aku ,,hahaah ,, lpas salma FT (faizal tahir) pnya syok2 aku layan lgu 2 . myrul smpai ! adoii kcau kot ! best doh lg karma by FT . nak2 plak ada sora SITI ! LALALALALa. dengan muka yg bengang+ marah tp menampil kan senyuman . aku pun keluar lah ,, tiba2 dia ajak kuaq "date" dia nk blnja makan .. adoiii bab mkn mmg aku xtolak !HAHAH...plan 1 nk g mkn kt cs ,tiba2 xjd ,kami g mkn kt hotmas ,than smpai jaa hotmas myrul ajk mkn kt secret resepi ..haaha gilaa ! ..hotmas cukup *lpas ja mkn kmi smbng n jam mnunjuk kn tepat pk…

kini aku

Matahari tidak akan selalu bersinar , hujan tidak selalu turun , bahagia tidak selalu dihadapan , kecewa tidak selalu dibelakang  , putih tidak semestinya suci , hitam tidak semestinya jahat , tangisan bukan selalu untuk berduka , senyuman bukan selalu untuk bahagia . Lihatlah awan cerah itu hanya sementara , janganlah kamu terus mendongak kelangit , pandang kebawah lalu sujudlah kepadaNya . mengejar bahagia bukannya mudah , dek kebahagia itu hadir pasti kecewa diselangi . Kejujuran dan kesetian pasti ada dalam hubungan . Cinta kasih sayang senyum tangis pahit manis suka duka . Lumrah hidup semesta